Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna sökes

När ska jag få någon att bry mig om igen
en kvinna att älska, någon som är mer än en vän
och få respektera henne som den människa hon är
och få prova på att återigen få vara riktigt kär

få älska och älskas tillbaka
kanske blir hon en blivande maka
som jag kan älska i nöd och lust och som följer mig i vått och torrt
man är ju ingen ungdom, så det vore skönt om hon dök upp inom kort

finns Du min älskade, kommer Du en dag
ingen skulle då bli gladare och lyckligare än jag
för jag känner att jag vill ha någon vid min sida
jag har alltför länge gått ensam, och tiden fått bida

eller är det meningen att jag ska vara ensam den tid som återstår
eller kanske kan det vara så att en vacker dag en kvinna i dörren min står
då vore hon välkommen att få kärlek och respekt samt att dela allt med mig
för Du, den rätta ska veta, att jag har väntat och väntar dagligen på Dig

men åren har gått och går så fort
att träffa en kvinna skulle vara för mig så stort
jag skulle vilja ha kontakt med Dig, Du får komma när Du vill
för just nu rusar tiden iväg, även om det ibland känns som den står alldeles still




© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-05 10:29



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det var en kontaktannons som heter duga
Hon kommer nog snart, din blivande fruga
Ensamheten på alla tär
Hoppas att du snart blir kär
Att finna sin ''vän i viken''
istället för att vara sviken
Jag unnar dig en underbar vår
och att du finner henne där du går
2009-04-06

  arja savela
jag önskar o unnar Dig riktig kärlek.det är guld värt.har på känn att du hittar din älskade.lycka tll my friend
2009-04-06

  Miss Mod
En dag står hon i dörren med rosor i håret, det gäller bara att hålla drömmen levande och det tror jag du förmår.
2009-04-05

    ej medlem längre
Fint skriven längtan! Hoppas hon snart står där!
2009-04-05

  anits VIP
Känner din starka längtan i dina
ord, du ska se att när du minst
anar det står hon utanför din dörr
2009-04-05

  Roula O
starkt skrivet om längtan...ha lite mer tålamod för du finner snart det du söker...
2009-04-05

  Maria T
Din längtan är så stark
och rosen är så röd
i din vackra poesi
2009-04-05

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet om längtan!
2009-04-05

  Trädflickan
Ärligt och öppet skrivet om längtan efter att finna någon att älska. Att det ska vara så svårt.. Hoppas det kommer någon snart. Du får ha ögonen öppna.
2009-04-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
En önskan om att
finna en kvinna, något
hjärta borde väl Dig då nå
som ärligt önskar så och jag
klappar på och önskar Lycka till
och att skall gå precis, som Du vill!
****************************
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP