Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångaren.

Läppar svedda av vibrationer och svettpärlor
från hans ansikte
kysser metodiskt metallen.
Ljuslösa vågor och
flåsande andetag,
rivande skäggstubb, blödande nackspärr och rörelser
lånade ur fantasin över spända strängar.
Toner som höjs och trillar tillbaka,
falsett, falstvå, falstre och tystnaden
bakom varje refräng.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema