Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....skön stund i nattens ro,-inte ont, värt en notering....


Priviligerad








Mörkret tänder
själens ljus

inte ett ljud
från två gånger
sjuvåningshus


hur skulle hon
kunna sova

när tillvaron
kändes som
en solvarm dröm

bäst då att vaka

fina stunder
får inte
sovas bort


himlens mörkertid
är så kort

se dig mätt


i morgon kan du sova






Övriga genrer av Bim
Läst 356 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-04-06 01:58



Bookmark and Share


  När vi blir strukturer
oj vad allt stämde in på mina tankebanor just nu. fint!
2009-11-05

  Michaela Dutius
Som en stilla viskning i den tysta natten hörs dina ord....

Applåder!
2009-04-12

  Sandra Salomonsson
underbart!
2009-04-06

  Mr Lindemann VIP
Bra och fint samt en realistisk avslut som inte inger falska förhoppningar!
2009-04-06

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2009-04-06

  jardan
Vackra rader med mycket känsla i - bokmärker
2009-04-06

  Stefan Höglund
Någon skrev man borde inte sova när natten faller på.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Bim