Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelspårigt.

du säger att du är vilsen
att du inte vet vad du vill
så tar sväljer hårt och ger dig en chans till
jag öppnar dörren ut till världen och låter dig gå
vandra dina mil, se det du ska se
men jag lovar dig att du aldrig kommer få
någon som älskar dig lika bottenlöst
lite kravlöst och oförställt som jag
så gå ut i kylan och natten
jag värmer dig när du hittat ut ur mörkret
när din natt blivit dag




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-06 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå