Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var jag?



jag håller en hand

från klippan
så fokuserar jag bara på
att hålla kvar...

tänker tillbaka på allt...

vackert
dåligt

vad hade vi?
vilka var vi?
var jag?

plötsligt tappar jag taget




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-06 20:42



Bookmark and Share


  CJ
mycket bra skrivet...
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare