Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger upp mig

Manusförfattaren är patetisk
rollbesättaren är usel
regissören vet inget om människor
producenten vet inte vad han sysslar med
någon lön för mödan kan man glömma

Nu struntar jag i det här!




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 334 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-04-06 20:52



Bookmark and Share


  erkki
Och jag som trodde det var så härligt att jobba med scenkonst!
Jag skrev en gång en "grej" som bottnade i en vag ungdomsdröm, som skådespelare. Resten är fantasi. Publiceras kanske snart.
Besannar talesättet att alla jobb är 10% inspiration. 90 % transpiration.
2009-04-12

  RogerIvan
Alla andra vet så mkt bättre
men de fattar ingenting
utav livet...
Så man undrar
varför fixar de inte sina egna liv bättre?
2009-04-07

  Moniqa
Mmh..så kan jag också känna ibland... bra skrivet!
2009-04-07

  Rosen VIP
Snyggt! känns igen!!
2009-04-07

  Caprice! VIP
Säger man upp sig från livet kan man inte återfå "jobbet"...

Hög igenkänningsfaktor här. Synnerligen välfångat!
Ut med regissören, ta över själv!! Men skriv först ett nytt manus... ;-)
2009-04-07

  Suzy med punkterna
Livets teater. Snyggt!
2009-04-07

  Ilona _L
och doktorn vill varken prata eller ligga med mig...naaaa, jag lägger ner jag med...
2009-04-06

  Lena Krantz VIP
Det gör jag med...i alla fall hela den här dagen!
2009-04-06

    deb8
Tänk om man kunde säga upp sig från livet självt...det är lite så jag tolkar den här dikten. Det är alltför ofta som lönen uteblir och jag skulle nog säga upp mig själv just idag om jag hde chansen:)
Tyckte om denna lilla tragikomiska text.
2009-04-06

  noname_realmind
Ja, säg upp dig - och bli frilans!! ;)
Starta från helt ny fräsch ände... :))
2009-04-06

  Gisela Nordell
ta en kopp te
och le!
Ur kaos föds
Det Stora
2009-04-06

  Lili Samuelsson VIP
mm, det är bara att gå och lägga sig eller sätta igång och regisssera sitt eget liv
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren