Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjungande klockor blå

"Det ringde klockor
det var morgon
dom var blå
bara jag kunde
höra dom"

kvittrar det ur femåringsmun
mitt i ett ansikte
lockigt guldhårsomslutet

dagisdagen var slut
det var på vägen hem
mitt i ögons glittrande

"så
bara du kunde höra dom"
undrar jag
hennes morfar

"och hur vet du
att dom var blå"

"jo
det sjöng dom om
förstår du"

svarar hon




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-06 21:09



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP