Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små kontraster


en del barn
tror de äger världen

andra vill inte vara i den




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-09-14 17:00



Bookmark and Share


    carimba
aj så sorgligt och så sorgligt sant....
2005-09-14

    Bodil Sandberg
Sorgesam och talande
2005-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP