Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ren



Du kan älska någon utav hela ditt hjärta

Känslan att du dog när du lämnades ensam kvar

Känna sorgen utan lukten som aldrig tycks lämna

Er gemensamma boning

Du söker din blick ut mot öppna hav

Efter strandkantens linje blir ett

Med tårar från ditt sinne

Där seglar skepp efter skepp förbi

Som ett med haven blir

Solen som bildar ny tid

För dig att leva, andas i

Sorgen stryper dina andetag

Du har älskat kanske nu för sist gång

Låt vågor forma en väg tillbaka

Till strandkantens linje

Tillbaka till er gemensamma boning

Där dödens lukt förvandlas

Till kärleksäng av liljor av alla dess slag

Mötas åter igen

Och älskas med rena hjärtans slag

För evigt forma natt som dag

Skepp komma seglandes i öster mot dig med flaggan

Avbildad dig.










Fri vers av Silverstjärnan
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-07 11:07



Bookmark and Share


    Tea Alex
Söt.
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan