Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

När jag söker orden
finner jag dem ej.
Jag letar i jorden,
i skyn och inom mig.
Men de finns ingenstans,
för mig att finna.
Inte i någon substans
eller hinna..




Fri vers av Mikaela<3
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3