Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni kommer alltid att älska varandra

Pojkväne din vill dig alltid väl,
i nöd och lust gå vid din sida,
tillsammans i dagar, månader och år.
Ni kommer gräla, ni kommer slåss,
vara osams och inte prata med varandra.
Men ni kommer alltid att vara tillsammans.
Ni kommer att flytta runt, byta bostad,
hem till föräldrar eller till annan kontinent.
Men ni lämnar inte varandra.
Gifter sig dör alla, ni är inget undantag,
ett fint bröllop med släkt och vänner.
Nu vet ni hur mycket ni älskar varandra,
och en regning dag får ni tvillingar.
En pojke och en filicka.
Men var det regn eller gud som grät, när tvillingarna kom.
Han förlorade ju sina vakraste änglar.
Dagar blir månader och år,barnen blir stora,
flyttar ut och det blir tomt i huset.
Ni blir gamla, men fortsätter att älska varandra,
för ni blir ju gamla tillsammans.
Sen vid er gemensamma begravning,
älskar ni fortfarande varandra.
Nu vet ni och alla andra, att vad som än händer,
kommer ni alltid att älska varandra




Fri vers av Mikaela<3
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 12:01



Bookmark and Share


  Anna Hägglund
Aw fint skrivet, Gillade de där med Om det var regn eller gud som grät ^^ Kramar!
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3