Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den för några år sedan, när jag tvivlade på vilka som var mina riktiga vänner. Men nu vet jag! <3


Friends forever

Jag skule vilja berätta,
min allra största hemlighet.
Men jag vet inte om jag kan,
om jag vågar eller om jag kan lita på dig.
Det vet ja ginte än.
För det kommer att ta tid,
innan vi kan bli bästa vänner.
Så vi kan var friends forever.




Fri vers av Mikaela<3
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-07 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3