Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Det finns ett ljus i mitt hjärta,
starkare än solens ljus.
Men bli inte ledsen,
för det ljuset är du.
Du är den enda
som finns i mitt hjärta.
Du är det viktigaste för mig!




Fri vers av Mikaela<3
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3