Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk er en kall oktober morgon och klockan är 06:15. Att ni sitter helt ensam på en buss. Nyligen blivit singel...


...

Jag sitter omsluten i djupaste mörker.
Mörker so tätt, att man varken hittar ut eller in.
Små ljuskäglor svichar förbi, i högsta fart.
Jag är så ensam, så ensam




Fri vers av Mikaela<3
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-07 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3