Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjesnurrar



virvlar runt i värmande vindar
rör sakta i glimrande glitter
med hoppets pålitliga slev
trippar fram till glädjande musik
med hjärtat som vägledare
och välkomnar all den värme
som bjuds och bärs fram
tar med mig den ett varv
sparar det i mitt innersta
och sprider det så vidare
till var och en som vill ta emot
glädje, värme och kärlek
till den som är öppen nog
att välkomna det
som lyfter




Fri vers av glittertindra
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-07 16:05



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
"och välkomnar all den värme
som bjuds och bärs fram
tar med mig den ett varv
sparar det i mitt innersta
och sprider det så vidare
till var och en som vill ta emot
glädje, värme och kärlek
till den som är öppen nog
att välkomna det
som lyfter"

Underbart skrivet!
2009-04-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Snygg tänkt och skrivet
för livet som klivet
nu när våren är på
så ska det väl
i snurrande glädje gå
hänger alltså med i
glädjen Din, nu Du!
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra