Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade en bra vän som jag blev ihop med. Men när det tog slut försvann vänskapen. Men är vi vänner igen!!!


Återvunnen vänskap

En gång var det du och jag.
Vi spenderade nästan all tid
med varandra.
Vi hade trevligt, vi hade skoj.
Men kärleken tog slut,
detsamma gällde vänskapen.
Men nu har vi mötts igen,
utan några pinsamma tystnader
oss emellan.
Det känns så skönt,
att ha dig tillbaka i mitt liv!




Fri vers av Mikaela<3
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-07 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3