Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människa?

 

stängd i ett sinne

med stridighet

stängd i ett sinne

som vill


beröras


stängd i ett sinne

som söker

aldrig

 

begränsas


stängd i ett sinne

som vill ut

men hindras

alltid
 av någon


del


stängd i ett sinne

som förlikas

till ytan


med hel


 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo