Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men nu får det vara nog

 

 

försöker varje morgon att börja om
ler och säger godmorgon och
lägger gårdagen bakom mig

bemöts varje morgon av tystnad
inteblickar och halva ord
lägger sig som våta filtar om mina axlar

försöker varje dag att vara en bra mamma
tillåter roliga saker och
upprätthåller viss ordning

bemöts varje dag av otacksamhet
surhet och oförskämdhet
fryser min glädje till is




Fri vers av Jojo
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-08 09:24



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Har du tonårsbarn ...?
2009-04-27

  Rosmarin
du skriver berörande

"inteblickar" tycker jag är ett väldigt bra och talande ord

"halva ord" är ju också bra; man anar att den där andre, har gått ner på nån sorts neanderthalare-nivå...
2009-04-08

  Suzy med punkterna
Kännbar
2009-04-08

  glittertindra
men ändå så finns det där, någon som vill sprida lite glädje och trivsamhet, det kanske är just den personen som försöker gång på gång som är just den som passar bäst för att muntra upp andra... även om det ibland vore trevligt med lite tillbaka av samma glädje, såklart...
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo