Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kretsloppstankar...


Blommor och tankar









Tankar och blommor
har sina likheter

några blommar
vissnar
och kastas bort

andra tar tid
och behöver
mer än en vas
och vatten

när de blommar
är de vackra
förälskade tankar


en del har långt liv
ställs undan
får vila


vila

och åter blomma






Övriga genrer av Bim
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-08 12:07



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Blommor, tankar...människor...njuter av dikten...filosofin...skrivet av en mycket klok och vacker blommas hand!
2009-04-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
En Blomma i blom
är som en vän from
En Blomma tom
är en vilande blom
som gör en väntande gom
att hon vet att hon också
kommer i blom...
Så tänkvärt skrivet igen!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Bim