Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad och bortglömd!





Liten ängel där som

Finner sitt eget hem

Längst in i rummet under skåpet

Din enda vän och tröst i mörkret din trogna vän

Nallen som nu trasig och smutsig är

Tänk att du

Andats så mången gång bildat

Imman på fönstret

I hopp om att ses och finnas

Men alla som förbi gått

Ej funnit de texter som

På rutan varit skrivna i hopp

om friheten som en gång togs

av dem som sa sig älska


DIG




Fri vers av Silverstjärnan
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 19:23



Bookmark and Share


    Tea Alex
Oj jättefin!!! Tre första raderna var bäst!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan