Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




High Class

 

 

oundvikligheter och jag tittar ner i mitt
konsten att skala av mig sådär gör mig nervös

när du tejpar fast det som är splitter av min personlighet
en kvalificerad tortyr och jag blir din slav

piskan svider och visdom lämnar märken
det förlorade har passerat och alltid har förlösts

 

din värme bränns




Fri vers av Laijza
Läst 607 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-08 21:52



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra dom sita raderna
2009-06-01

  aftermath
/ det förlorade har passerat och alltid har förlösts /
vilken magi i en sån strof...
titeln säger mig inget om din dikt, men jag ser resignationens bittersöta undfallande mellan raderna.
något slags master and commander?
väntar mig fler kommentarer på den här.
intressant..
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang