Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja...DU vet... GLAD-PÅSK!


Blåkulla


Blåare kan ingen kulla vara,
än din egen häxa Svarta Sara
Så låt oss nu på kvasten fara,
in i landet Ingensans

Där finns allt vad man kan önska
Där får kärlek allt att grönska
Där på bergets blåa topp
Blir min själ till himmelsk kropp

Nu i magisk skärtorsdagsnatt,
tar du så din bästehatt,
lägger ner din burmakatt,
och följer med i kvastens dans

Ser du stjärnorna som blinkar
Ser du mångubben som vinkar
Eldarna sprakar i natten för oss
I vargtimman släpper vi lustarna loss

I drömmarnas värld kan allting ske,
därför tänker jag just till Dig ge
En resa du sent ska glömma,
om blå kulla ska du strax få drömma







Fri vers av Carola Jeryd
Läst 670 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-09 01:22



Bookmark and Share


    Jan Cederlöf
Det var rim med bravur !
Hög klass.....
2009-04-14

  Svante
Jag förvandlar mig till en svart katt och följer med bakpå din kvast :)
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för