Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läser en annons....medan folk fortsätter stava utan skidor


Teleskopiska gångsstavar





Med handledsremmar.

Stötdämpning som minskar förslitningsskador.


------------------


förslitningsskador
av vadå






Övriga genrer av Bim
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-04-09 12:15



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
He he*Måste vara förslitningar i fötterna när man stavar på utan skidor ju;)) eller förslitningar i handledsremmarna...klonk klonk;))
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim