Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samarbete med Fredric


brutna vingar


långt nere vid botten
det syrefattiga
i min brunn

där vattenytan speglar
frusna drömmar
döda

reflekterar liv
livet
som hindrat mig

från fall

när vingar

blev knäckta tidigt

tittar jag tillbaks
bottenlös och ogripbar

när
är tiden inne
att förlåta

mig




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-09 13:17



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Verkligen bra skrivet.. gillar denna!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo