Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....vrininga samma ljud som en osmord dörr


Idag sjöng inte fåglarna de visslade



Tidigt i livet
lärde hon sig
att vissla


först entonigt
påträngande
som en mistlur


tös ge dig
med denna vrininga
sa mormor

trots att mormor
hade tålamod
som överträffade allt




hon mindes hur
skönt det kittlade
i läpparna när hon
drog luft och framkallade ljud



snart lärde hon sig
att vissla melodier


hon som var så blyg

skulle någon ha sagt
att hon skulle sjunga
så skulle hon inte ha vågat


däremot hade hon vågat vissla


men det var det aldrig någon som ville




Övriga genrer av Bim
Läst 239 gånger
Publicerad 2009-04-09 14:16



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Söt dikt om visslandets konst! Minns hur det lät och hur iaf jag drog in luft istället för blåste ut...och så typiskt att ingen ville höra då när du äntligen lärt dig!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim