" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




att bli VUXEN

ja, jag vet hur ont det gör i dig
därför vänder jag ryggen
och kliver in i nutiden
där du placeras som historia

de där läpparna passade dig aldrig
så jag lät dem torka
på nattduksbordet
bredvid bilden på min barndom

ja, jag njuter av dina tårar
när jag väcker dig ur dina fantasier
och ser din genuina smärta
när mitt hjärtas ljud växer

och visst känns det skönt
när egot växer sig starkt
när du krymper
under mina hälar

ja, jag pissar på dig
av välgörenhet och renhet
för att tvätta dig
från mitt dåliga samvete




Fri vers av Fredric
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2009-04-09 23:57



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Suveränt bra skrivet du skriver på ett alldeles speciellt sätt som jag gillar. Att bli vuxen är fan inte lätt jag är 39 men ibland reagerar jag som ett barn.
kram ak
2009-05-19

  Heiven
du får verkligen fram en tyst bekännelser...Wow..mycket bra
2009-05-07

  peter markurth
oerhört storslaget fredric
2009-04-10

  Suzy med punkterna
En av de bästa texterna jag läst!!!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric