Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med glimten.


jag vill bli


gravid
utan krav

på föda

och bara slippa
bära det

tunga

bara
ta emot

massagen

när jag slipper
bli älskad

för sex

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-04-10 00:31



Bookmark and Share


  David Calvert
same same, but different.

vem älskar ngn bara för sex btw?
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo