Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gör mig öppen vid


när vi talar
svårt

med ord

det kallas hemligheter

men vi förstår
tankarna

bakom

våran öppenhet

och vi har önskat
dessa rum

tillsammans

där orden leker fritt

och endast sanningen

biter

för vi lever våra drömmar
endast vakna

bredvid

 

 

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-04-10 01:24



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Fin titel och innehåll i dikten, den är så sann så sann..
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo