Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv i repris repris repris

 

Så sakta går dagar till ända

med möda och sorg av olika slag

Mina hjälpande händer når inte alla

och vanmakten fyller mina sår

Så kommer en glimt utav lycka

en räddning jag gjort har gått fram

Små sår blir snabbt hela igen

jag gläds en stund åt att vara

 

Livet går upp upp upp igen

för att se de där nere som faller

Böjer mig ner

för att fånga

ge luft

bygga broar

fylla med hopp 

 

Ve den som hugger mig när jag precis böjer mig för att fånga nån... 

 

Livet cirklar i nya spår men i vana mönster

jag faller ner

hjälper

reser mig

faller... 




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-10 03:15



Bookmark and Share


  SecretGardenofLotta
Ve den som hugger mig - jag tyckte det var en rolig lek med ord, undrar om det var meningen, eller om det bara föll sig så? Stort leende : )
2009-04-23

  Fånga dagen
starkt budskap just att våga falla och ändå veta att man reser sig till slut
kram Anna-Karin
2009-04-22

    tramp
Känner igen detta i livets berg och dalbana

Bra formulerat.
2009-04-22

  micke marin
men så en dag..
var där någon som fångade upp dig i fallet :)
och så började det nya..
2009-04-17

  Lejonhjärtas poesi
Livet är ett vågspel och genom att bara, tänka på oss själva och medmänniskan i nöd sträcker vi ut en hand dela med oss av vårt bröd. Jag gillar andan och omtanken i detta.
2009-04-11

  JNI
starka rader !

till hoppet att du fylls med energi som du ger från annat håll..
2009-04-10

  Gunnar Norrman
Ja du, livet går i vågor, som vågorna på havet. Men du tycks ha kraft, mod och vilja, att både hjälpa andra, och ta emot hjälp själv, när den behövs. Vad vore man utan sina vänner?
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du