Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelberoende

En spelgalen tjäder i Nåås
med croupierben smorde sitt krås
var dock dum som en gås
bet konstapel gunås
och sluta´ som gåsbröst med sås.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 341 gånger
Publicerad 2009-04-10 15:13



Bookmark and Share


  peter markurth
kanon
2009-04-10

    tramp
ojj ojj det kan gå illa när speldjävulen sätter in och man kanske provat drickat
snyggt limerickat !
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick