Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår Skaparkurs


Ulrika och Johannes

är vårt kära radarpar

de guidar oss i konstens värld

på kursen som de har


De konstnärer är

ut i minsta fingerspets

de lär oss att skapa

utan stress och hets


De öppnat våra ögon

för att se hur allt ser ut

nu ser vi mycket mer

än vi nånsin sett förut


Vi upptäcker skapandet

med penslar färg och papper

ja det går steg för steg

liksom i skapande etapper


Vi också lär känna

oss själva här

ja på Skaparkursen

vi konsten att leva oss lär




Övriga genrer av eva m h
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-04-11 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eva m h