Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var naken

jag såg dig igår
du var naken

alla gick förbi dig
i det stökiga gathörnet;
ingen såg
att under din jeansjacka
fanns din tomma bröstkorg

din varma hud
skyddade dig inte längre

gatubruset från bilarna
skrek,
dina egna stämband var för utslitna
eller oanvända
jag minns inte

inte ens på operationsbordet låg
du,
när de skar upp dig
du fick inget ärr
att gråta över;
för de sydde aldrig ihop dig







och det är så lustigt;
när jag kom med nål
och tråd
lagade du bara jeansjackans
sår










Fri vers av blomsternätter
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-11 17:31



Bookmark and Share


  blaite
Vackert
2010-09-30

    Issand.
fantastisk!
2009-06-23

  JenniferOlsson
Den peronen är stark...
2009-04-21

  Suzy med punkterna
Starkt!!!
2009-04-16

  Sturesdotter
Oj....!!!! Tar andan ur mej!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter