Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Savoy (att känna mer)

inuti brinner dina tankar
likt en tjärdoftande prince
där filtret tagits bort för
att få den riktiga känslan

röken tränger in i dig
tas upp i dig, DJUPARE
du är huvudpersonen
med skalpell som pensel

din karaktär snittar elegant
där plåster inte fäster
med ett bländande leende
avmålat i akryl

i bara strumpor, en säng
& med ryggen mot westminster
bultar ditt hjärta tyst
för att inte störa ditt ego

du smeker din prince
& eggas hårt av nikotinet
innan du pressar glödens hetta
djupt in i dina ärr




Fri vers av Fredric
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-04-11 23:27



Bookmark and Share


  Roula O
mycket bra skrivet och formulerat...
2009-04-12

  Suzy med punkterna
Attans vad snyggt
2009-04-12

  David Calvert
gillade texten,

avmålat = 1 ord?
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric