Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslappnat

sida vid sida
tätt intill
rygg mot mage
knä i knäveck
hårslingor på kudde
armar omslingrar
sovande andetag

nyvaken värme
inifrånglädje
mysighetslugn




Fri vers av glittertindra
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-04-12 09:28



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Härligt närhetslugn fullt av tillit.
2009-04-13

  *maihe*
inifrånglädje och mysighetslugn, vilken fantastiskt positiv ordskapare du är. Niger för din kreativitet! :)
2009-04-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skönt att
bara vara i
som ett lugnt
andetag ett tag!
Skönt skrivet!
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra