Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..vänner går ur tiden alldeles för tidigt... "Ekis" till minne


Det var så fint att få vara din vän




Din tid var ute
du timmerman och vagabond



med kärlek
kommer jag att minnas


den store mannen
med en pojkes leende
och ett hjärta kantat av honung




Övriga genrer av Bim
Läst 280 gånger
Publicerad 2009-04-12 11:35



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
"och ett hjärta kantat av honung"
små pojkar i stora män och hjärtan kantade av honung ja vad mer kan man önska sig...En verkligt fin dikt till en älskad vän Bim!
2009-04-13

  Bibbi VIP
Berörande dikt om en vän.
Applåd och bokmärke.
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bim