Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...efter fem månader sitter jag på cykeln,-ett under....


Liv älskade liv







Var det sant att hon satt
på sin kära cykel
att solen värmde i ansiktet


att hon levde


som hon längtat
och som hon tvivlat


hon höjde huvudet
och nästippen nuddade himlen

sträckte ut handen och
klappade solen

med blicken fotograferade hon
vårblommorna som bedövade

allt utom glädjen




Övriga genrer av Bim
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-04-12 12:05



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Blir alldeles varm av glädje när jag läser!!
"Liv älskade liv"
2009-04-13

  jardan
vackert och härligt, tack för raderna
2009-04-12

    Maria Malm
Underbar känsla i denna..det som är bara vanlig vardag för den ene, kan vara ett fullständigt underverk för någon annan.
2009-04-12

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!!
2009-04-12

  Yrre VIP
Superfin!
2009-04-12

    ej medlem längre
magiskt. och väldigt väl skrivet. Tack!
2009-04-12

  Nina Ahlzén
åå-det låter underbart!
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bim