Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen






säger jag
till första sädesärlan



ett alldeles
särdeles vackert
exemplar

trippande och vippande
i grilloset på en gräsmatta
bakom gamla Olle Olsson-huset





Övriga genrer av Bim
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-04-12 16:53



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vårlikt blir det med sädesärlorna...fiiint!
Såg den första idag me:)
2009-04-13

  Fredrik P. VIP
så fint från mina
gamla hemtrakter
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bim