Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev livet leende








Tala om för
alla som du möter

hon är uppe nu igen

jag ser henne
när hon är ute och åker


och tror jag rätt
så sitter hon och ler


för sol och vår och fågelsång

och allt som hon blir bjuden
än en gång




Övriga genrer av Bim
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-04-12 17:13



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
"för sol och vår och fågelsång""
blir till en vacker melodi till livet!!!
2009-04-13

  Jessica Ebbesson
Härligt!
2009-04-13

    papillon
Jag ropade till den landande tranan,
till vipan som tumlar över fältet
och till den svävande vråken -
de skrattade åt mig och sade
att det visste de redan -
goda nyheter sprids fort
2009-04-13

    Melona
: )

oh,

fan vad fint!
2009-04-13

  jardan
Glädjande hoppfulla rader, jag går genast ut och berättar för vitsipporna som nu kommit
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bim