Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där min lidelse dröjer


Där är du

du i min lidelse dröjer

stanna här

i mina ögon

älskade

där jag ser dig

som du är

Minnet ropar

var har vi setts?

Jag älskar dig

som vore du

min egen








Fri vers av Sway
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway