Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek förstår?

din kärlek nu
vill mig inget annat
och förstår
när hjärtat sörjer
kärleken
undrar jag
vad är ge
och ta




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-04-13 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo