Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är vi

 

redo att dö

 

sanna

 

begravda 

 

 

varann




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-04-13 00:55



Bookmark and Share


  Nova-Liv
mmmm vackert........gillar
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo