Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för rådet






Vad skulle hon sätta och så
på balkongen


hon satt i trevliga tankar
i trevligt väder


hur skall det vara här
tycker du
sa hon
till honom som hon
varit van att prata med


du är blomman
svarade han

det räcker så bra
om du odlar ödmjukhet och kärlek


hon visste
att ett bättre råd kunde hon inte få




Övriga genrer av Bim
Läst 315 gånger
Publicerad 2009-04-13 13:24



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart fint detta!!!:)
2009-04-13

  Lilla My* VIP
Åhh...så fiint!!

"du är blomman
svarade han

det räcker så bra
om du odlar ödmjukhet och kärlek"

ett råd som räcker till för alltid!
2009-04-13

    Bodil Sandberg
Underbart vackert som alltid från din penna kära Bim!
man känner verkligen hur alldeles alldeles speciell denna stund är

Hur skall det vara här tycker du
sa hon till honom som hon varit
van att prata med - du är blomman sa han
2009-04-13

  jardan
så vackert men nog sår du väl nåt litet och sen sitter där och lyser
2009-04-13

  Mygg
Vilket härligt råd!
Den blomman blir nog vackrast av alla!
2009-04-13

    Maria Malm
Det bästa odlingsrådet, som någon någonsin kan få.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Bim