Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända 13 april-09




Livet
för människan

den största
och bäst bevarade hemligheten




Övriga genrer av Bim
Läst 216 gånger
Publicerad 2009-04-13 14:09



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Tänk vad lite vi begriper ibland!
Stora ord!!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Bim