Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag andas utan dig?


Gå inte

Lämna mig inte

Ser du inte mina tårar

Jag som öppnat mig för dig

Gett dig alla mina svar

Älskat dig som du sa dig älska mig

Gå inte

Lämna mig inte

Inte nu när jag känner

Allt det jag känner för dig

Uppror och hat kan inte

Övertyga mina sår

Även om de är blodiga

Du kan inte lämna mig

Och bara gå.

Vem är den andra kvinnan?

Vad har hon mer att ge?

Än allt det jag gav dig

Det jag alltid gett

Min kärlek ren och sann

Vem är hon?

Gå inte nu

Stanna bara en liten stund

Låt mig få visa dig

Att kärleken vi har finns kvar

Låt inte regnet bilda en barriär

Runt omkring oss

Låt inte stormar få bryta loss rötter

Och fälla träd i våran väg

Lyssna till ditt hjärta

Du sa att jag fanns där

Jag var ditt hjärtas andetag

Ditt leende ,ditt liv

Gå inte

Lämna mig inte

Ensam kvar

Jag fick inte detta liv för att leva livet utan dig.

Eller måste jag släppa?

Släppa taget och låta dig gå

Sluta andas utan dig

Andas utan mig

Eller kanske klarar jag mig.

Det kanske är så att man klarar sig

Det kanske blir lättare att andas

Ensam utan dig

Utan mig.











Fri vers av Silverstjärnan
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 19:26



Bookmark and Share


  devilsangel
Mycket berörande och starkt skrivet..känns i varje stavelse...ont ont...kramar om!
2009-05-03

  stella
Aj vad ont det gör...
2009-04-23

  Cosmic Johanna
På ett naket sätt skapar du konst av det svåra i att bli lämnad,

en stark dikt, som berör....

verkligen,

applåder,

ps. gillade även din andra dikter som jag läst här ikväll...
men kan inte kommentera på alla.
2009-04-16

  Miss Mod
"Det kanske är så att man klarar sig" Det är nog så..bra skrivet
2009-04-15

    Tea Alex
Åhhh ja, usch. Jobbig situation...
2009-04-14

  Svartsilver
kärlek kan göra så förbannat ont, ja som man ska kvävas!
och du beskriver det bra, allt det hopplösa och desperata.
2009-04-13

  Sturesdotter
Sista raden känns som ett knytnävsslag; bra frammanat
2009-04-13

  Beatrice J Lindéh
känns igen.... väldigt starkt.
2009-04-13

    ej medlem längre
gripande...
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan