Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In Memorium

jag samlar på ögonblick
på olika platser
i mitt huvud - i en bok
inbundna av bark

av de bilder jag bränner
överexponeras många
av monokroma nyanser
oförstörbart

med eldhärjade kanter
flyter svärtan ut - stilla
ur motiv som framkallats
& som nu skiner EVIGT




Fri vers av Fredric
Läst 357 gånger
Publicerad 2009-04-13 21:07



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket fint!!!
2009-04-14

  Roula O
fina rader...
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric