Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda band


När allt det jag vill säga dig är färdigformulerat
ska jag linda orden likt en girlang omkring
den äldsta ekens stam
med vetskapen om att varken regn eller storm
kan rugga upp sirligheten

ty det som en gång vaggats från botten
bärs i dunlätthet på vattnets spänningsyta.




Fri vers av _Mian_
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-13 22:19



Bookmark and Share


    resilient
"...tie a yellow ribbon round the old oak tree...."

vacker text!
2009-07-02

  noname_realmind
Innan jag vaggar mig själv till sömns...

... så vill jag bara säga om denna:
SUVERÄNT!!
2009-04-13

  C.Källner
Sinnligt, dynamiskt och vackert upplever jag dina rader
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_