Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan är underbart särskilt efteråt...


Och så kommer ett sms...

Har lyssnat efter ljudet länge nu
så när det kommer tycker jag att det låter mycket
Bara ingen vaknar tänker jag, där jag går i natten
på mitt arbete med mina arbetskamrater
Måste bara göra färdigt...sen kan jag läsa av smset
Jo det är från dej! vem annan skulle skriva till mej nu
och du vill att jag ringer upp dej
men det var ju för 20 minuter sedan

Du är 30 mil ifrån mej sedan i morse
30 mil ifrån mej inatt och i morgon bitti
sen kommer du hem igen
Saknade dej redan innan du for
fast jag jobbar och ändå inte hinner träffa dej
saknar närheten, värmen och kärleken

Trycker fram ditt telefonnummer på mobilen
signalerna går fram
ska du aldrig svara
Då helt plötsligt är du där
\"Hej älskling har väntat att du skulle ringa
somnade med luren i handen så att jag skulle vakna\"
Nära men ändå långt ifrån
Hjärtat sväller i bröstet på mej
jag känner vår kärlek som möts i etern på en ljudvåg
Ler och känner att du längtar som jag
vi väntar otåligt på att morgondagen
ska föra oss tillsammans igen
Min älskade vän och största kärlek




Fri vers av pärlan
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-16 02:58



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
det har ar sa arligt och varmt skrivet. som om man far folja din dagboksanteckningar. och sms ar en underbar foreteelse.
2006-09-15

  Therés
telefon är världens bästa uppfinning...
i alla fall när man har kärlek på avstånd
Bra skrivet
2005-10-06

    Bodil Sandberg
En sån underbar kärleksdikt,jag kan se hur du går där på jobbet och längtar till nästa möte
2005-10-01

  Jessica Ebbesson
Finstämt skrivet om längtan
och saknad..
2005-09-16

  Karin Rosberg
fin dikt om det avstånd som skiljer oss åt mellan SMS och den verkliga närheten till den älskade....och vardagen är precis som vanligt...
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan