Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hände något grått igår

det hände något grått igår
jag trodde att det skulle vara mer
djupblått
som jag
men grått var det

när jag dog igår

jag tog slut,
trots att jag precis var påväg
att hjälpa dig
att räcka längre

det känns så konstigt
att gå omkring här
utan att någon
läst mitt namn bland dödsannonserna
jag tyckte det kändes
fånigt
att annonsera;
för det var ju liksom bara
grått
när jag dog igår

du stod bredvid, du var
så nära att ta slut
du med
jag klättrade så långt
för att hinna med både dina
och mina
steg

så kanske var det bra
att inget var djupblått igår
du hade nog
tagit min sista färg
i så fall




Fri vers av blomsternätter
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-04-14 19:49



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Bra!!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter