Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en vän vid sin sida

Att ensam behöva gå
En mörk natt
En mörk väg
Är väldigt läskigt
Om man liten är
Att gå där med
Sin bästa vän
Är det bästa
Som finns




Fri vers av Mikaela<3
Läst 484 gånger
Publicerad 2009-04-14 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3