Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer precis ihåg när jag skrev den.. Men tack o lov att allt är bättre..


Ständigt..

Ständigt trött och ledsen
Ständigt rädd och misstänksam
Ständigt förråd och besviken
Ständigt aktsam och arg
Ständigt negativa tankar
Ständigt rädd för vad som komm skall, för vad som ska hända och ske
Aldrig riktigt glad eller lyckligt, inte enda in
Aldrig är tårarna långt borta, känns som jag ska gå sönder
Somnar aldrig utan att en tår eller två rullar ner för min kind
Går aldrig någonstans utan att se mig vaksamt omkring
Känns alltid som att nästa samtal är det värsta

Så är min vardag just nu och hatar det
Sllt på grund och DIG! Och dina patatetiska lögner
Vill ha tillbaka mitt liv som det var...
Fast utan DIG i det..




Fri vers av Mikaela<3
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-14 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3